Electrostimularea te ajuta sa elimini celulita

Electrostimularea te ajuta sa elimini celulita

Se apropie vara si stim ca fiecare dintre noi doreste efecte cat mai rapide vizibile impotriva celulitei pentru ca ne dorim sa aratam cat mai bine. O sa va facem cateva recomandari pentru a obtine cele mai rapide rezultate. 

Cele mai bune tratamente anticelulita

Primul si cel mai important aspect este bineinteles o alimentatie sanatoasa, insa chiar si asa rezultatele nu vor veni imediat, ci in timp, odata cu formarea unui stil de viata sanatos, care includ o alimentatie saraca in grasimi saturate, bogata in fructe si legume proaspete si fara mancaruri procesate. Hidratarea este esentiala de asemenea.

Masajul anticelulitic este si el recomandat, insa mare atentie, pentru ca in urma masajelor mai dure, se pot sparge capilarele la femeile predispuse la asa ceva.

Recomandam si electrostimularea Compex, care este sigura 100%. Aceasta nu sparge capilarele. Electrostimularea influenteaza metabolismul celular si cel mai important dintre toate este ca imbunatateste circulatia sangelui, eliminand apa din tesuturi si nu in ultimul rand crescand elasticitatea si tonusul pielii intr-un ritm foarte rapid, devenind astfel un tratament anticelulitic pe care il poti efectua in confortul casei tale.

Pentru a fi eficienta insa, trebuie sa urmati minim 3-4 sedinte de electrostimulare pe saptamana per zona in care doriti sa scapati de celulita si ulterior sa continuati cu 2 sedinte pentru mentinerea rezultatelor. Stim cat de complicat si costisitor poate fi sa mergeti de fiecare data sa faceti aceste sedinte la un salon. Din fericire, Compex poate fi utilizat direct la Dvs. acasa. Este extrem de simplu si intuitiv de folosit.

Electrostimularea 

Compex ofera astfel de aparate de electrostimulare de mai bine de 35 de ani pe piata mondiala. Au la baza o tehnologie dezvoltata de cercetetori elvetieni, oferind un curent suta la suta sigur, confortabil si super eficient pentru utilizator, tocmai de aceea Compex este numarul 1 mondial in electrostimulare. Ofera exact ceea ce veti gasi la saloanele de intretinere corporala si chiar si mai mult de atat, doar ca in confortul Dvs. de acasa.

Exista mai multe modele de aparate si acestea difera in functie de numarul de programe si tehnologia cu fire sau fara fire (Wireless). Programele sale sunt foarte variate, incepand de la tonifiere musculara, drenaj, imbunatatire circulatie sangvina, pana la relaxare si terapie impotriva durerilor musculare si articulare. 

Programele pe care le recomandam impotriva celulitei sunt Capilarizare, care imbunatateste considerabil circulatia sangelui si Reviving Massage care pe langa faptul ca imbunatateste circulatia, imbunatateste si oxigenarea tesuturilor, avand ca efect eliminarea radicalilor liberi. Sunt minunate pentru lupta impotriva celulitei.

Pe langa programele antcelulitice mai puteti folosi Compex si pentru tonifiere musculara. 

Pentru tonifiere recomandam programele Fitness:

  • Intarirea bratelor (Firm your arms)
  • Tonifierea coapselor (Tone your thighs)
  • Sculptarea abdomenului (Get a 6-pack)
  • Dezvoltare musculara (Muscle building)
  • Dezvoltarea pectoralilor (Build your pecs)
  • Intarirea abdomenului (Firm your stomach)
  • Sculptarea fesierilor (Shape your buttocks). 
  • Forta Musculara (Stregth)
  • Rezistenta Musculara (Resistance).

Deasemenea un mare avantaj al acestor aparate, este ca le puteti folosi si pentru drenajul limfatic, avand un program special pentru asta, dar si pentru eliminarea senzatiei de picioare grele, dupa o zi de mers pe jos sau pe tocuri sau dupa un zbor lung, recomandam programul “Heavy Legs” pentru o senzatie de desumflare si usurare a gambelor. 

Pentru durerile articulare recomandam programul Tens, iar pentru cele musculare programele: Muscle Pain, Back Pain sau Neck Pain. 

Fiind un aparat atat de complex va putem ajuta cu cateva sugestii, cum sa va alegeti mai usor modelul potrivit pentru Dvs. 

Compex Fit1.0 - Este un model pe baza de fire, cel mai ieftin dintre toate, are un numar mic de programe, mai exact 10, gasiti lista exacta de programe daca dati click aici, insa anticelulitic puteti folosi doar programul Relaxing Massage, care va imbunatati si el circulatia sangvina. Are insa programe de tonifiere si un program de terapia durerii, respectiv TENS.

Compex Fit3.0 - Este un model mai complex, tot pe baza de fire, avand 20 de programe pe care le puteti vedea daca dati click aici. Acesta are programele recomandate pentru celulita, are si o varietate mai mare de programe de terapia durerii si tonifiere. Acesta are si programul de drenaj.

Compex Fit5.0 - Din gama FIT este cel mai complex dintre toate, avand si o tehnologie wireless (fara fire) si 30 de programe. Neavand fire, il face extrem de usor de utilizat. Are absolut toate programele pentru wellness de care ai nevoie la tine acasa si in plus amplasarea electrozilor iti este aratata direct pe telecomanda aparatului. Pentru a vedea mai multe detalii, click aici.

Amplasarea electrozilor o gasiti si in aplicatia mobila Compex Coach, dezvoltata special pentru utilizatorii de Compex si unde veti gasi absolut toate informatiile necesare legate de programele lui.

Ne puteti urmari si pe paginile noastre de socializare pentru mai multe informatii

   

Scris pe 2019-03-22 0 21605

Scrie un comentariuScrie un raspuns

Arhiva blog

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cauta in blog

Anterior
Urmator

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește