Este ok sa te razgandești, tocmai de aceea iti oferim 15 zile in care sa te gandesti daca investitia pe care ati facut-o in sanatate este ceea ce aveti nevoie sau nu. Puteti schimba produsul, marimea acestuia sau sa-l returnati pentru a va primi banii inapoi (minus costul transportului). 

Petru a initia un retur, trebuie sa va logati in contul Dvs si sa accesati sectiunea Retururi

Va rugam sa luati in vedere urmatoarele:

  • Aveti la dispozitie 15 de zile sa va razganditi din momentul receptionarii/achitarii produsului de catre Dvs.
  • Puteti expedia produsele prin orice firma de Curierat Rapid
  • Este in obligatia clientului sa plateasca transportul pentru returul/schimbul unui produs. 
  • Produsul trebuie sa fie eligibil pentru retur, ceea ce presupune ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu prezinte semne ca a fost purtat, zgarieturi, deteriorari, murdar sau  accesorii incomplete).
  • Fac exceptie de la retur urmatoarele produsele: talonete, despartitoare degete, produsele pentru hernie inghinala, sustinatorii plantari si cizmele ortopedice. Acestea nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanatatii si igienei.

Plata returului se va face in aproximativ 7-10 zile lucratoare din momentul primii produsului in magazinul nostru. Va rugam sa luati in vedere, ca nu se returneaza si costul transportului. In cazul in care produsul nu intruneste conditiile de retur, precum cele mentionate mai sus, avem dreptul sa respingem returul. 

In cazul in care au trecut mai mult de 10 zile lucratoare si inca nu ati primit banii inapoi, va rugam sa nu ezitati sa ne contacti pe adresa de e-mail reclamatii@inamedicalsport.ro, iar noi vom analiza cererea Dvs. in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care se opteaza pentru colet la schimb cu compania noastra de curierat, va vom expedia noul produs, imediat ce il primim pe cel care urmeaza a fi schimbat de la Dvs., cu conditia ca acesta sa intruneasca conditiile de retur mentionate mai sus, costul transportului fiind suportat de catre Dvs.


Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește