Ce terapie rece trebuie sa foloseasca sportivii dupa efortul fizic?

Ce terapie rece trebuie sa foloseasca sportivii dupa efortul fizic?

Terapia rece si avantajele ei

Sportivii din intreaga lume folosesc diferite tipuri de unitati de terapie rece dupa antrenamente sau meciuri pentru a scapa de dureri si a reduce inflamatiile. Cu toate ca fiecare are propriile motive pentru folosirea terapiei reci dupa efort, iata care sunt cele mai comune:

Reducerea febrei musculare
Oricarui sportiv i se intampla ca dupa un antrenament mai intens sau un meci sa apara febra musculara. Acest lucru este normal si face parte din viata de sportiv. Terapie rece cu compresia dinamica de la Game Ready ajuta foarte mult in reducerea starii de oboseala si a durerilor ce pot aparea in urma efortului depus.

Reducerea inflamatiei
Sportivii care fac antrenamente zilnic isi iau masuri pentru a-si pastra musculatura pregatita pentru efortul fizic intens depus. Utilizand Game Ready dupa fiecare antrenament sau meci, acesta ajuta in reducerea inflamatiei si a edemului care pot aparea dupa efort, astfel ca, atunci cand isi reiau activitatea a doua zi, musculatura si ligamentele au avut timp sa se refaca.


Ajutor in recuperarea dupa o accidentare
Multi sportivi au cel putin o accidentare de-a lungul carierei lor. Adevarul nefericit este ca majoritatea nu se recupereaza complet.
Cand a fost ultima oara cand ati jucat cu o glezna umflata dupa ce ati facut o entorsa? Chiar daca este indicat repausul si recuperarea completa, insa continuati sa jucati accidentat, trebuie sa folositi o unitate de terapie rece, care este esentiala in recuperare. Daca ati suferit o accidentare, trebuie sa utilizati terapia rece atat dupa fiecare antrenament, cat si in momentele de repaus din timpul zilei.

Baile de gheata
Unul din modurile pe care sportivii aleg sa foloseasca terapia rece este baia de gheata (scufundarea intregului corp intr-o baie de gheata). Cu siguranta aceasta metoda este eficienta, dar foarte putine persoane sustin ca este si placuta. De asemenea, trebuie sa acordati timp pentru a va usca. O unitate de terapie rece insa, va va mentine pielea uscata si puteti ajusta in timpul tratamentului temperatura si presiunea compresiei dinamice.

Portabilitate
Un alt avantaj in utilizarea unei unitati de terapie rece dupa efort, il reprezinta portabilitatea. Daca nu doriti sa stati in sala sau in vestiar, puteti folosi terapia rece acasa in fata televizorului. Tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti rezervorul cu apa si gheata si sa ajustati setarile indicate de personalul specializat. Unitatea face toata treaba si se opreste doar atunci cand tratamentul este finalizat.

Multi sportivi ne intreaba care este diferenta dintre Game Ready si un pachet de gel obisnuit?

Sistemul Game Ready ofera terapia rece combinata cu compresia dinamica care face ca aceasta sa patrunda mult mai in profunzime, inflamatiile trecand mult mai usor, pe cand pachetul de gel ofera doar o senzatie de rece local. Gasiti in imaginea de mai jos, conform unui studiu efectuat, diferentele ilustrate intre cele mai cunoscute terapii reci utilizate in acest moment: 

  

Asadar daca esti sportiv de performanta sau fizioterapeut, unitatea Game Ready iti va aduce multe beneficii si eficienta in tratamentele tale. 

Scris pe 2018-10-10 0 20190

Scrie un comentariuScrie un raspuns

Arhiva blog

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cauta in blog

Anterior
Urmator

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește