Politica de confidentialitate

Sunteți în relație contractuală cu entitatea Ina Medical & Sport care operează site-ul pe care îl vizitați și/sau prin care încheiați o tranzacție online, dacă nu se specifică în mod expres altfel în altă parte.

 1. Ce date colectam

In functie de natura interactiunii cu website-ul nostru (creare unui cont pentru finalizarea comenzii, comunicarea prin intermediul chat-ului, abonarea la buletinul de stiri sau completarea unor formulare) noi colectam urmatoarele date:

-      Emailul tau, pentru a crea un cont si pentru a putea comunica in legatura cu comanda plasata precum si pentru informari despre produse, servicii si promotii

-      Datele de identitate precum numele, prenumele si emailul necesare in anumite formulare din magazinul online.

-      Istoricul de navigare, cum ai interactionat cu website-ul, adresa IP, ce tip de browser folosesti, cat a durat vizita, istoricul de cautare, numarul de pagini vizitate, date legate de trafic

-      Date legate de comanda si facturare cum ar fi adresa fizica, datele bancare

 

 1. Cum sunt colectate datele

Datele tale sunt colectate in functie de natura interactiunii cu magazinul online

Noi colectam date in mod direct prin formularul de creare a unui cont nou, prin intermediul altor formulare prezente in website, prin modalitatea de inscriere la buletinul de stiri sau la telefon in cazul comenzilor telefonice.

In acelasi timp colectam in mod indirect date prin intermediul cookie si scripturi de monitorizare.

 

 1. De ce colectam datele

-      Pentru a-ti trimite informari despre produsele, serviciile si promotiile noastre asta in cazul in care te-ai abonat la buletinul de stiri

-      Pentru a putea activa anumite facilitati interactive ale magazinului online si a-ti face experienta mai placuta in timpul interactiunii cu website-ul nostru

-      Pentru a te ajuta sa-ti administrezi mai usor contul si comenzile

-      Din motive de securitate pe website si trasabilitate

-      Pentru suport/garantii/retururi clienti

-      Pentru analiza traficul din magazinul online si de a imbunatati interaciunea utilizatorilor cu el.

 

Refuzul de a ne comunica anumite date sau de a refuza cookie pot duce la dezactivarea anumitor servicii.

 

 1. Cine proceseaza datele

-      Datele tale sunt procesate de angajatii companiei SC INA MEDICAL & SPORT SRL, care se ocupa cu:

 1. Intretin magazinul online din punct de vedere al informatiilor afisate
 2. Se ocupa cu suport/garantii/retururi clienti
 3. Proceseaza comenzile.

-      O parte din datele colectate pot fi trimise catre terti cum ar fi prestatori de servicii de marketing sau de analiza a traficului

 1. Google Analytics si Google Search Console – pentru servicii de analiza a traficului
 2. Google Adwords, Facebook Ads si Instagram Ads– pentru servicii de remarketing
 3. Retargeting.biz – pentru servicii de remarketing
 4. MailChimp – pentru servicii de trimitere de stiri si noutati
 5. Chat software – pentru comunicare interactiva
 6. Procesatorul de plati online (MobilPay). Mentiune: magazinul nostru online NU stocheaza datele cartilor de debit/credit! Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Inamedicalsport.ro foloseste mobilPay. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele Ina Medical & Sport. Banca si procesatorul de plati, in cazul nostru Netopia, sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala. 
 7. Firmele de curierat rapid (Fan Courier, DPD, BookCourier)

 Datele tale personale pot fi trimise catre forurile guvernamentale sau instantele judecatoresti in cazul in care exista un temei legal pentru aceasta.

-      Link-uri catre alte website-uri

Este posibil ca in paginile magazinului nostru online sa existe link-uri catre diferite alte site-uri sau retele sociale asupra carora compania nostra nu are niciun control sau influenta.

Drept urmare noi nu putem fi trasi la raspundere in nicio circumstanta privind felul in care datele sunt stocate sau protejate de alti terti.

Iti recomandam sa citesti politica de confidentialitate a fiecarui site pe care-l vizitezi sau retea sociala unde ai un cont creat.

 

 1. Cat timp sunt stocate datele mele personale

In functie de reglementarile legale timpul de stocare variaza in functie de tipul de date.

Registrele de contabilitate şi documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva entităților timp de zece ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite.

Notele, bonurile, dispozitiile, chitantele, deconturile au o perioada de pastrare de cinci ani iar statele de salarii au un termen de pastrare de 50 de ani.

Chiar in cazul in care doresti “sa fi uitat”, sa iti stergi contul, legal datele fiscale nu pot fi sterse mai devreme decat reglementarile in vigoare.

Datele colectare in scop de masurare a audientei si care in principiu sunt cele de istoric de navigare sunt pastrate timp de 50 de luni. Aceste date sunt anonimizate si folosite in scopuri statistice fara a se putea identifica persoana reala.

Abonarea la buletinul de stiri si promotii este pastrata pana in momentul dezabonarii sau pana cand adresa de email devine indisponibila

Datele din contul tau sunt pastrate timp de cinci ani din momentul plasarii ultimei comenzi si nu a mai existat nicio interactiune cu magazinul online.

 

 1. Cum sunt protejate datele mele

Datele tale sunt tinute pe servere securizate, protejate cu ajutorul softurilor antivirus si firewall. Am implementat atat din puct de vedere tehnic cat si la nivel organizational solutii si proceduri pentru ca datele tale sa fie pastrate in siguranta si sa ramana confidentiale.

Datorita structurii internetului si anume datorita faptului ca informatia pornind din serverele noastre ajunge in calculatorul tau prin mai multe puncte intermediare (echipamente de retea) noi nu putem garanta securitatea intregului lant, drept urmare prin comunicarea datelor tale personale iti asumi intreg riscul care poate interveni. Nu putem fi trași la răspundere pentru orice nereușită in a respecta setările de confidențialitate și securitatea măsurilor implementate pe site-ul nostru.

Trebuie sa fii de acord ca informatiile personale sunt in aceeasi masura si responsabilitatea ta, de exemplu esti obligat sa ai o parola puternica si sa o pastrezi secreta.

 

 1. Care sunt drepturile tale

Ne angajam sa respectam confidentialitatea datelor dvs. personale si sa garantam exercitarea drepturilor dvs. In acest sens, noi, Ina Medical & Sport SRL am convenit ca le puteti exercita in mod complet gratuit trimitand un mesaj la o adresa de e-mail unica dataprotection@inamedicalsport.ro, indicand pur si simplu motivul solicitarii si dreptul pe care doriti sa-l exercitati. In acest sens Noi va vom raspunde in maximum o luna de la primirea fiecarei solicitari. In cazul in care consideram ca este necesar pentru a va putea identifica, va putem solicita o copie a unui document prin care sa va dovediti identitatea.

În mod special, indiferent de scopul sau baza legala in temeiul careia va prelucram datele, aveti dreptul sa alegeti cum sunt folosite datele tale:

-      Poti vizita magazinul nostru virtual fara a lasa nicio data

Asta inseamna ca nu vei putea folosi anumite functionalitati ale site-ului si cu siguranta nu vei putea plasa nicio comanda.

-      Ai dreptul sa-ti accesezi si sa-ti corectezi datele personale

-      De asemenea, ai și dreptul de a prevede instructiuni referitoare la soarta datelor tale în cazul in care intervine moartea ta.

In limitele legale, exceptie facand durata de stocare obligatorie a diverselor documente ai dreptul si la:

-      Dreptul de a-ti sterge datele.

-      Dreptul de a limita procesarea anumitor date.

-      Dreptul de a obiecta in privinta procesarii anumitor date in cazul in care obiectiunea ta este legitima

-      Dreptul la portabilitatea datelor. Puteti primi datele Dvs. in format csv portabil la un alt operator.

-      Dreptul de a-ti retrage consimtamantul pentru prelucrarea anumitor date pentru care initial ti-ai dat acordul.

-      Dreptul de opozitie. Persoanele vizate au dreptul absolut de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal daca acestea sunt prelucrate pentru marketing direct. Poti decide sa te dezabonezi de la buletinul nostru de stiri. Acest lucru poate fi facut urmand link-ul din mailul primit sau dezactivand aceasta optiune din contul tau.

-      Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate, tocmai de aceea va anuntam ca noi nu luam decizii individuale in baza unei prelucrari automate. 

Chiar daca initial ti-ai dat acordul pentru prelucrarea datelor tale, acest acord poate fi retras in orice moment pentru anumite date sau pentru toate (cu respectarea legii si a timpului de stocare). Pentru datele pentru care nu exista obiectiuni in a fi procesate ele se considera de drept procesabile.

In cazul in care te folosesti de dreptul de a solicita aceste lucruri, noi, compania care opereaza magazinul online in calitate de operator de date personale iti vom cere sa te legitimezi. In cazul in care vei dori ca datele tale sa fie sterse ele NU vor mai putea fi recuperate. Aceste solicitari pot fi trimise pe email la dataprotection@inamedicalsport.ro. Cererea ta sa va procesata intr-o luna.

In cele din urma, va informam despre dreptul dvs. de a depune o plangere la autoritatea competenta de control al protectiei datelor, in special catre:

- Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, web-site-ul: www.dataprotection.ro

 

 1. Transferul datelor in afara UE  

Datele colectate de magazinul online sunt gazduile pe servere aflate la Hetzner (https://www.hetzner.de/) si sunt localizate in Frankfurt. In calitate de prestator de servicii european, Hetzner este supus si el normelor GDPR.

Terții (Google, Facebook, MailChimp si altii care opereaza in UE) sunt obligați prin contract pentru a proteja și menține confidențialitatea datelor tale și să le utilizeze exclusiv pentru scopurile pentru care le oferim.

 Vezi si politica cookies.


Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește