Despre noi

Fondata in 1997 de catre jucatoarea de baschet Ecaterina Stinga, compania Ina Medical & Sport a pornit inca de la bun inceput cu viziunea sa ofere pe piata romaneasca doar produse performante si de top atat in materie de articole ortopedice, cat si produse de medicina sportiva.

Ina Medical & Sport a devenit o afacere de familie, pentru ca ulterior s-a alaturat la conducerea companiei si fiul Andrei Stinga, si el fost sportiv de performanta. Trecand el insusi prin doua interventii de ligamentoplastie, a inteles si mai bine nevoile adevarate ale oamenilor care trec prin astfel de clipe. In echipa Ina Medical & Sport a intrat si fiica Corina Stinga, si ea jucatoare de baschet. Restul echipei este formata din kinetoterapeuti foarte bine pregatiti medical, capabili sa inteleaga si sa recomande exact ce are nevoie fiecare om care paseste pragul magazinului. 

In toti acesti ani, compania a reusit sa fie alegerea numarul 1 a echipelor, federatiilor sportive, a sportivilor de performanta, precum si in recomandarile doctorilor. Compania va continua misiunea sa de a furniza doar produse de top, eficiente si inovatoare din punct de vedere tehnologic, atestate la nivel international, care sa imbunatateasca si sa usureze vietile oamenilor.


Produse de cea mai bună calitate
Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
Garanție cu banii înapoi în 15 zile           

Cunoaște echipa noastră

Ecaterina Stîngă (Fondator & Administrator )

1- Ecaterina Stinga - Fondator & Adminis

Andrei Stîngă (Director General)

Corina Stîngă (Coordonator vânzari)

3- Corina Stinga - Coordonator vanzari.J

Maria Golban (Marketing & Comunicare)

4- Maria Golban - Marketing & Comunicare

Adriana Mihalca (Kinetoterapeut & Relatii cu clientii )

Taisia Lungu (Kinetoterapeut & Relatii cu clientii )

Daniel Gaspar (Kinetoterapeut & Relatii cu clientii )

7- Daniel Gaspar - Kinetoterapeut & Rel

Mioara Doicin (Kinetoterapeut & Relatii cu clientii )

Madalina Semen (Kinetoterapeut & Relatii cu clientii )

Georgiana Nicolae (Contabilitate)

Georgiana Nicolae - Contabilitate JP

Recomandări

Mereu sunt in cautare de produse inovatoare pentru recuperarea medicala si am gasit in Ina Medical & Sport partenerul potrivit. Intotdeauna mi-au prezentat doar produsele de top pentru aceasta piata. In acest moment folosesc de la acestia Compex si  Game Ready cu care am rezultate foarte bune cu pacientii mei, care la randul lor sunt foarte multumiti de serviciile mele. Sunt convins ca vom colabora inca multi ani de acum incolo.”

Constantin Țâncu (Fiziotinmed Kinetic)

Doresc sa ofer doar servicii premium clientilor mei, de aceea trebuie sa fiu intotdeauna la inaltime si sa am doar cele mai bune servicii, tocmai de aceea apelez cu incredere la Ina Medical & Sport. Colaboram de mai bine de 4 ani si de fiecare data am fost multumit, atat de calitatea produselor, cat si de serviciile post vanzare, pentru ca e mereu cineva care sa raspunda nevoilor noastre.

Gelu Cosma (Kinetic Sports & Medicine


Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește