Suferi de hernie de disc? Află care este lombostatul care ți se potrivește.

Suferi de hernie de disc? Află care este lombostatul care ți se potrivește.

Hernia de disc

Probabil ai obosit de problemele frustrante și dureroase legate de hernia de disc. Din păcate, este o problemă destul de răspândită și o mulțime de oameni suferă din cauza acesteia. Deoarece tinde să fie o afecțiune legată de vârstă, atunci când coloana vertebrală devine mai puțin flexibilă, este puțin probabil să dispară de la sine. Găsirea celei mai bune orteze de spate pentru hernia de disc, poate fi o modalitate prin care puteți ameliora durerea și este mult mai puțin costisitoare și cu siguranță mai puțin invazivă decât intervenția chirurgicală. Cele mai bune tipuri de orteze de spate pentru această afecțiune sunt cele care dau coloanei vertebrale suportul de care are nevoie, lpreluând din presiunea asupra nervilor, astfel reducând durerea. Găsirea tipului potrivit de lombostat din sutele de modele pe care le puteți găsi pe piață, poate fi o experiență copleșitoare și chiar una foarte dificilă, dacă nu știți exact care este cea mai potrivită pentru Dvs. Vom analiza mai jos top 3 lombostate care oferă cel mai bun suport pentru spate în cazul celor care suferă de hernie de disc lombosacrală, care vă vor ajuta să reveniți la un stil de viață cât mai activ.

1. Lombostatul DonJoy Immostrap

Alegerea noastră nr.1, este lombostatul de la DonJoy, o companie din Statele Unite, liderul pieței de articole ortopedice din lume. Este foarte popular printre cei care suferă de dureri severe ale spatelui și este conceput să acționeze direct asupra problemelor ale herniilor de disc, oferind un foarte bun suport, reducând cu adevărat durerea din partea inferioară a spatelui. Ce îl face diferit pe acesta față de toate celelalte lombostate este ca cele patru benzi oferă o ajustare optimă pe corp, iar materialul ușor poros este foarte bine tolerat de către utilizator, făcându-l unul dintre cele mai comode lombostate pentru hernia de disc. Design-ul său puțin curbat în partea din față nu pune deloc presiune pe abdomen sau diafragmă, ceea ce sporește confortul. Aricii de prindere stau fixi, chiar și atunci când sunteți în plină activitate. Poate fi purtată și post operatoriu, oferind o stabilizare optimă. Recomandat atât pentru persoanele active, cât și cele sedentare.
Ca bonus, se adresează și condițiilor multiple ale coloanei vertebrale precum boala degenerativă a discurilor, spasmele musculare, osteoporoza, discopatia lombară, spondiloza anchilozantă, pre si post operator.

               

2. Orteza lombosacrală Dr. Med 

Acest lombostat este alegerea noastră nr. 2 și este produs de Dr. Med, una din companiile de produse ortopedice de top din Coreea de Sud. Prețul acesteia este potrivit și pentru cei cu buget mai mic, oferind același suport bun spatelui. Cele patru atele semi rigide îl fac super stabil, oferind astfel o postură bună și eliberează din presiunea de pe coloana vertebrală. Este recomandat atât pentru herniile de disc, dar și pentru alte afecțiuni precum: boala degenerativă a discurilor, spasmele musculare, osteoporoza, discopatia lombară, spondiloza anchilozantă. Sunt recomandate atât pre, cât și post operator, oferind o stabilizare optimă. Un dezavantaj ar fi pentru persoanele mai mici de înălțime, deoarece acesta fiind puțin mai înalt pe partea din față, poate crea un ușor disconfort în zona abdomenului și diafragmei.

              

3. Orteza toraco-lombosacrală Dr. Med

Alegera noastră nr. 3 este Orteza toraco-lombosacarală Dr.Med, produs de aceiași companie de top de ortopedice din Coreeea de Sud. Aceasta este mai lungă decât celelalte două de mai sus, fiind în primul rând indicată pentru cei a caror hernie de disc este în plan mai sus lombar și început de toracal. Poate fi purtată atât pre cât și post operator. Aceasta prezinta o platoșă de stabilizare de 42 cm, ceea ce o face extrem de stabilă și eliberează din durere chiar și în crizele super acute. Materialul din care este fabricat este unul confortabil și respirabil, ceea ce îl face indicat pentru a fi purtat și pe perioade mai lungi de timp. Fiind puțin mai lungă, poate crea un ușor disconfort în zona abdomenului și diafragmei, mai ales în poziția de șezut.

         

Sfat util

Un alt instrument adiacent care v-ar ajuta să vă eliberați din durerile din crizele acute este electrostimularea de la Compex, prin programele sale “Tens” si “Back Pain”, care blochează transmiterea semnalului dureros, decontracturează zona și asigură o bună vascularizație. În urma efectuării unui program de 20-40 de minute, mușchii se relaxează și durerea va fi redusă considerabil, în celel mai multe cazuri dispărând complet.
Toate modelele de la Compex au programul Tens pe acesta, însa “Back Pain” este doar pe modele FIT3, FIT5, SP2, SP4, SP6, SP8.

Scris pe 2018-08-16 0 53030

Scrie un comentariuScrie un raspuns

Arhiva blog

Ultimele comentarii

Nu exista comentarii

Cauta in blog

Anterior
Urmator

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește