Set de 4 benzi elastice Flexvit Revolve

Set de 4 benzi elastice circulare Flexvit Revolve

Flexvit Revolve este un set care contine 4 benzi elastice cu rezistente diferite pentru o varietate foarte mare de exercitii. Fabricate in Germania, aceste benzi sunt foarte eficiente in antrenamentele de performanta si in gimnastica medicala pentru intarirea musculaturii intregului corp.

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

97.70 Lei x 4 rate

390,00 lei

Stoc epuizat

Specificații Set de 4 benzi elastice circulare Flexvit Revolve

 
Informatii

Benzile elastice circulare Revolve, fabricate din cauciuc tesut in materialul textil, sunt potrivite pentru antrenamentul intregului corp.

Setul Flexvit Revolve este la fel de compact ca si Flexvit Mini si poate fi luat cu usurinta oriunde. Exercitiile cu propria greutate corporala pot fi ingreunate in mod optim cu ajutorul acestor benzi si sunt astfel semnificativ mai eficiente.

Flexvit Revolve creeaza baza perfecta pentru antrenamentul functional. O stabilizare optima a trunchiului reprezinta o conditie importanta pentru majoritatea exercitiilor functionale si poate fi antrenata optim cu superbenzile de la Flexvit.

De asemenea, benzile Flexvit Revolve pot intensifica cu usurinta multe exercitii functionale de baza, precum flotarile, genuflexiunile sau fandarile. Acest lucru nu numai ca diversifica aceste exercitii, dar le creste si eficacitatea.

In fizioterapie, Flexvit Revolve este folosit din prima zi dupa o interventie chirurgicala, de exemplu dupa o ruptura de ligament incrucisat. Diferitele rezistente ale benzilor permit o ajustare individuala a rezistentei antrenamentului pe toata durata recuperarii.

Datorita materialului inovator si designului special, Flexvit Revolve ofera avantaje considerabile fata de alte benzi elastice:

  • Siguranta la antrenament, ca fiind foarte robuste si rezistent la rupere;
  • Senzatie foarte placuta pe piele;
  • Nu exista senzatia de „tăiere” pe piele in timpul exercitilor;
  • Pielea nu intra in contact cu cauciucul/latex din compozitie (deci potrivit pentru persoanele care sufera de alergii si sunt potrivite pentru utilizare in clinici);
  • Se poate spala pana la 60°C;
  • Pachetul contine 4 benzi eleastice cu rezistente diferite: Basic (gri)/usoara, Fitness (verde)/medie, Power (albastru)/grea, Elite (neagra)/extrem ;
  • Elasticitate: benzile gri, albastra si verde au o elasticitate de 230% si cea neagra de 210%;
  • Benzile gri, albastra si verde au un diametru de aproximativ 1 m si o latime de 3 cm si cea neagra are un diametru de 1 m si o latime de 4 cm;
  • Usor de transportat, economisiti spatiu si le puteti folosi oriunde fie in propria casa, la birou, la sala sau la antrenamente;
  • Fabricate in Germania!

Scrie un review

Scrie un review

Pune o intrebare

Aboneaza-te la newsletter,

iar noi vom agea grija sa fii primul care

primeste noutatile si promotiile noastre!

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește