Cele mai vândute

Testimoniale

FAQs

Nu exista intrebari

Producatori de sisteme ortopedice

Exista 21 producatori de sisteme ortopedice

 • Active Ankle

  In 1989, Active Ankle a dezvoltat un singur produs, o orteza de glezna care a revolutionat piata sa, menita sa protejeze gleznele atat post traumatic, cat si profilactic, aducand un plus de valoare, aceasta devenind de-a lungul anilor, cea mai folosita orteza de glezna de catre sportivii de performanta, preferata in mod special de catre jucatorii si jucatoarele de volei si handbal. 

 • Aircast

  De peste 30 de ani, la nivel mondial Aircast este alegerea numarul unu a multor doctori in tratamentul accidentarilor gleznei, avand in spatele sau o stiinta intreaga in dezvoltarea de produse inovatoare. Aircast a ridicat standartul ingrijirii traumatismelor labei piciorului si gleznei, prin tehnologiile sale patentate si utilizarea compresiei pneumatice graduale. 

 • Compex

  Compex este un brand elevetian, care in ultimii 30 de ani si-a dezvoltat expertiza in domeniul fizioterapiei, tratarea durerilor si pregatirii fizice, devenind de-a lungul anilor lider mondial in electrostimulare, avand sute de studii in spate care ii atesta eficienta. Tehnologia pe care a dezvoltat-o si imbunatatit-o a devenit esentiala atat pentru fizioterapeuti, cat si pentru sportivii de performanta. Compex a devenit deja o tehnica de antrement foarte cunoscuta, folosit pentru pregatire fizica, refacere musculara, prevenirea accidentarilor si tratarea durerilor.

    

 • Donjoy

  Istoria DonJoy a inceput in 1978 in California, Statele Unite si a crescut de-a lungul anilor, devenind cea mai mare companie si liderul pe piata de produse ortopedice. Este o companie care are peste 5000 de angajati si au dezvoltat de-a lungul anilor peste 1000 de produse medicale care pot ajuta oamenii sa previna accidentarile, dar sa se si recupereze mai rapid si mai usor. DonJoy a devenit DJO Global, dupa ce au cumparat mai multe branduri internationale din domeniul sau precum Compex, Procare, AirCast, Chattanooga Dr. Comfort, Empi. Compania a ajunsa sa valoreze acum peste un miliard de dolari, ceea ce ii permite sa investeasca in permanenta in dezvoltarea de noi tehnologii si sa ofere pe piata dispozitive medicale inovatoare care sa imbunatateasca viata oamenilor, avand in momentul asta peste 20 de tehnologii patentate.

 • Dr. MED

  Dr.MED este un brand dezvoltat de doctori ortopezi in Coreea de Sud. Au produse de o calitate exceptionala si un raport pret-calitate corect. Colaboram cu acest brand de peste 7 ani si intotdeauna am ramas pe deplin multumiti. 

 • Flexvit

  Flexvit este o firma germana fondata in 2015 ce produce benzi elastice de inalta calitate, care se caracterizeaza nu numai prin materialul deosebit de rezistent la rupere si lavabil, ci si prin designul lor simplu, dar elegant si eficient.

 • Game Ready

  Game Ready este lider mondial in compresie activa si terapie rece in tratamentul post operator si recuperarea medicala. Compania a fost fondata in California, Statele Unite in 1997, iar la baza sa a folosit tehnologia Nasa pentru a crea primul aparat de medicina sportiva care sa faca simultan compresie pneumatica cu terpie rece ajustabila.  De atunci, Game Ready a devenit alegerea numarul unu a doctorilor, fizioterapeutilor, a pacientilor pentru tratamentele la domiciliu si a sportivilor de performanta.

 • GOOD Medica

  GOOD Medica este o firma poloneza fondata in 2012 care ofera acces la echipamente medicale de cea mai inalta calitate la un pret accesibil. Acestia produc aparatul pentru flexia si extensia genunchiului CPM, precum si alte dispozitive.

 • HyperIce

  HyperIce este o companie americana infiintata in 2010 si care in 2014 a reusit sa castige premiul "Brand-ul anului" la ISPO Munchen, cea mai mare expozitie de sport si medicina sportiva din lume. Tot in 2014 a creat ruloul cu vibratii Vyber 2.0, de departe cel mai inovativ si calitativ rulou cu vibratii creat vreodata. Cei de la HyperIce il compara cu ce reprezentita Tesla in randul masinilor, asta reprezinta Vyper 2.0 in randul rulourilor vibratoare. Este un instrument indispensabil in randul sportivilor de performanta care vor o refacere post efort cat mai buna. 

Aboneaza-te la newsletter,

iar noi vom agea grija sa fii primul care

primeste noutatile si promotiile noastre!

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește