Aparat Laser KLaser Cube 4

Aparat Laser KLaser Cube 4

Singurul aparat de Laser de inalta putere cu 4 lungimi de unda.

Mai multe detalii

Specificații Aparat Laser KLaser Cube 4

 
Informatii

K-Laser cube este cel mai inovativ laser din lume: include spectrul optim de lungimi de unda si ofera 15 combinatii de lungimi de unda.

970 nm
Celulele primesc resursele neceare metabolismului, precum oxigenul si alti nutrienti in principal prin afluxul de sange care preia de la cellule rezidurile catabolice. Aceasta lungime de unda este in principal absorbida de catre apa din organism si toata energia furnizata de K-Laser este transformata in caldura. Tesuturile profunde devin astfel centrii termici care stimuleaza circulatia sangvina locala imbunatatind aportul de oxygen.

905 nm
Oxigenul este eleberat din vasele sangvine la interval variate, cu cat viteza de eliberare creste cu atat procesul natural de vindecare beneficiaza de un aport crescut de oxygen si nutrient. Aceasta lungime de unda este absorbita in principal de hemoglobin, apa , melanina si de citocrom C oxidaza. Cu cat este mai multa energie absorbita cu atat aportul de oxygen este mai mare. 

800 nm
Enzima terminal din lantul respiratiei celulare citocrom C oxidaza determina conversia oxigenului molecular in ATP. Cantitatea de energie absorbita de aceasta enzima este maxima cand lungimea  de unda este 800 nm producand o molecula de ATP pentru fiecare ciclu Krebs. Absorbtia fotonilor grapeste acest proces si accelereaza productia de ATP. 

 660 nm
Aceasta lungime de unda este absorbita in principal de melanina din pielea noastra. Astfel se asigura transmisia unei mari candtitati de energie tesuturilor de suprafata. Deoarece emisiile de laser inhiba proliferarea bacteriilor si accelereaza inmultirea celulara.

Terapie K-Laser este sinonimul terapiei dinamice. Softul intuitive K-Laser este conceput pentru mai multe etape ale programului de recuperare oferind posibilitatea modificarii diferitilor parametrii ai terapiei precum timpul, frecventa  si puterea in timpul sedintei de tratament. Fiecare tip de tesut raspunde unui tipar specific de modulare al impunsului. Parametrii K-Laser Cube sunt usor de recunoscut in functie de tipul de pus emis (CW – continuous wave, pulsatoriu 50% cu mai multe frecvente, ISP – Intense Super Pulse), fiecare specific unui tip de tesut. Efectele terapiei laser au fost indelung cercetate si s-au descoperit:

  • Cantitatea de enegie transmisa este direct proportional cu rezultatul terapiei 
  • Eficienta terapiei laser la diferitele profunzimi ale tesuturilor
  • Eficienta terapiei laser luand in considerare gradul de penetrare, aplicarea optima in functie de tesutul tratat.                  

Importanta melaninei in organismIn plus fata de tipul constitutional si tipul de tesut K-Laser Cube particularizeaza tratamentul si in functie de alt factor determinant in eficienta si sigranta tratamentului: cantitatea de melanina din piele. Multumita soft-ului innovator K-Laser recunoaste 6 tipuri de piele si relatia acestora cu protocoalele presetate. 

Programe dinamiceFiecare protocol K-Laser Cube permite setarea dinamica (si in timpul tratamentului) a parametrilor pentru tratarea optima a fiecarui tip de tesut.

K-LASER Domeniu de aplicare - In literature actuala este aratat modul in care terapia K-Laser are efecte semnificative, biologice, positive. Data fiind cantitatea mare de energie care patrunde in profunzime procesele regenerative celulare sunt accelerate si recuperarea tisulara este imbunatatita. 

  • Durere acuta si cronica
  • Medicina sportive
  • Traumatologie
  • Fizioterapie si recuperara
  • Dermatologie si podiatrie
  • Stomatologie
  • Terapia leziunilor tesuturilor moi: plagii, escare, ulceratii, ulceratii diabetic

ISP TECHNOLOGY (Intense Super Pulse) Nevoia unui laser mai puternic, cele mai recente studii stiintifice  demonstreaza cat de imortanta este puterea medie si constanta puteri energiei oferite tesutului fiind esentiala oferirea cantitatii exacte de energie pentru un tratament corect. De exemplu: un laser care emite pulsatii puternice dar la interval foarte scurte nu reusesc sa ofere tesutului foarte multa energie.

ISP INTENSE SUPER PULSE (de la 1 la 20.000 Hz)- K-Laser Cube este singurul laser care, datorita modalitatii ISP unice si exceptionale, permite selectarea precisa a frecventei si puterii in timpul modului IPS. Poate fi selectata frecventa pulsatiilor de la cea mai joasa (1 Hz),  pentru un tratament analgesic, pana la frecvente inalte (20.000 Hz), pentru biostimulare mentinand puterea medie constanta si cu posibilitatea de a ajusta separate in functie de tipul tesutului tratat. 

QUICK RELEASE TECHNOLOGY (QRT) - Aplicatorul manual cu capete interschimbabile. Aceasta tehnologie a fost dezvoltata pentru a raspunde nevoii unei terapii dinamice in diferite domenii de aplicabilitate: de la fizioterapie la podiatrie, si stomatology. 

Zoom variabil de la 1 la 5 cm2 - Aplicatorul cu ZOOM este crucial pentru obtinerea unui tratament mai efficient oferind posibilitatea adaptarii la suprafata si partea corpului de tratat in functie de.

Varfuri optionale  - Principiul din spatele filosofiei K-Laser pentru terapie dinamica a  dus la dezvoltara a doua varfuri pentru applicator pentru a putea fi adaptat la nevoile terapeutului.

Caracteristici K-Laser Cube 4

Lungimi de unda: 970+905+800+660nm

Putere: 15W CW ( continuous wave) 20W ISP ( intense Super Pulse)

Scrie un review

Aparat Laser KLaser Cube 4

Singurul aparat de Laser de inalta putere cu 4 lungimi de unda.

Scrie un review

Pune o intrebare

Aboneaza-te la newsletter,

iar noi vom agea grija sa fii primul care

primeste noutatile si promotiile noastre!

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește