Producatori de sisteme ortopedice

Exista 18 producatori de sisteme ortopedice

 • Procare

  ProCare este o marca din cadrul grupului DJO Global USA. Aceasta este foarte cunoscuta si respectata la nivel mondial in randul profesionistilor din lumea medicala si a pacientilor. 

 • Pure 2 Improve

  Pure2Improve, companie olandeza, este un nou jucator pe o piata in dezvoltare, si anume cea de Fitness si echipamente de antrenament. Pure2Improve si-a propus sa  ofere sportivilor si iubitorilor de sport o gama larga de de echipamente si accesorii de antrenament de cea mai buna calitate. Departamentul de cercetare si dezvoltare al acestuia dezvolta si imbunatateste in permanenta produsele acesteia. 

 • Sidas

  Inca de la crearea companiei Sidas, marca franceza, aceasta a fost ghidata de importante valori: inovare, pasiune, performanta si implicare. Sidas creaza produse care sa ofere confort si performanta pentru fiecare picior, pentru orice fel de sport sau pentru fiecare zi. Aceasta dezvolta produse si tehnologii special create pentru a se adapta oricarui tip de picior si pentru orice fel de utilizare, fie sport de perfomarta, fie doar pentru simple plimbari in parc.

 • Sixtus

  Sixtus Italia este distribuitorul si producatorul numarul unu de medicina sportiva din Italia de 37 de ani. De mai bine de 16 ani este este furnizorul de incredere al marilor cluburi italiene, printre care si Milan, Juventus, Fiorentina, nationalele tarii.

 • Sveltus

  Sveltus este un producator francez cu sediul in Roche-la-Molière pozitionat ca un expert in proiectarea si fabricarea de accesorii fitness si wellness.

 • Togu

  TOGU - calitate fabricata in Germania!

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește