Cele mai vândute

Testimoniale

FAQs

Nu exista intrebari

Producatori de sisteme ortopedice

Exista 21 producatori de sisteme ortopedice

  • Incrediwear

    Din 2009, Incrediwear s-a straduit sa revolutioneze industria sanatatii si a fitness-ului cu produse care imbunatatesc circulatia pentru a reduce inflamatia, a ameliora durerea, a optimizarea performanta si a accelera refacerea. 

  • MDH Polonia

    MDH este o companie poloneza care produce produse de reabilitare si ortopedice. Aceasta are ca misiune sa ofere doar produse de calitate care sa ofera un suport si un sprijin oamenilor care au nevoie de acest lucru. 

  • Mediroyal

    Compania a fost infiintata in 1999 ca si DeRoyal Suedia in Suedia, ca o filiala a companiei DeRoyal din Statele Unite ale Americii. In 2002, insa aceasta a devenit MediRoyal. MediRoyal dezvolta orteze in Estonia si State Unite ale Americii. 

  • Mueller

    Mueller este o companie infiintata in State Unite alte Americii in 1959 de catre Curt Mueller. El si-a folosit cunostintele sale legate de sport si farmacie pentru a crea produse care sa protejeze sportivii de accidentari si pentru a-si imbunatati performanta. In tot acest proces el a venit cu acest cuvant "Medicica sportiva" si iata asa s-a nascut o noua industrie. 

  • Procare

    ProCare este o marca din cadrul grupului DJO Global USA. Aceasta este foarte cunoscuta si respectata la nivel mondial in randul profesionistilor din lumea medicala si a pacientilor. 

  • Pure 2 Improve

    Pure2Improve, companie olandeza, este un nou jucator pe o piata in dezvoltare, si anume cea de Fitness si echipamente de antrenament. Pure2Improve si-a propus sa  ofere sportivilor si iubitorilor de sport o gama larga de de echipamente si accesorii de antrenament de cea mai buna calitate. Departamentul de cercetare si dezvoltare al acestuia dezvolta si imbunatateste in permanenta produsele acesteia. 

  • Push Braces

    La inceputul anilor '80, doi specialiști de la Spitalul Universitar din Maastricht (Dr. Cees Rein van den Hoogenband si profesorul Co Greep), se gandeau la tratarea functionala aa leziunilor articulare. Impreuna cautau o metoda derivata a bandajului Coumans pentru a trata leziunile articulare intr-un mod functional. Ambii erau convinsi ca trebuie sa existe o alternativa mai simpla si mai usor de utilizat pentru pacienti. Dar cum s-ar putea realiza acest lucru? Raspunsul a fost in dezvoltarea unui produs folosind material textila, benzi elastice si elemente de stabilitate, precum atele. Astfel in 1986 s-a infiintat Nea International BV. Acum, 34 de ani mai tarziu, Nea este o subsidiara detinuta in totalitate de Ofa Bamberg GmbH si este companie puternica in crestere, implicata in zona dispozitivelor ortopedice sub marcile Push Braces si Push Sports. Au o istorie de a crea solutii neconventionale pentru protejarea si sustinerea corpului uman; permitand oamenilor sa se poata misca intr-un mod sanatos si confortabil. Valoarea Nea pentru partile interesate vine din constientizarea oamenilor cu privire la produsele acestora ca fiind eficiente, durabile si de a le pune la dispozitie publicului larg si sportivilor.Produsele sunt reprezentate si promovate printr-o retea de distribuitori in aproximativ treizeci de tari raspandite in intreaga lume. 

  • Push Sports

    PENTRU SPORTIVII DE PERFORMANTA, CREATE DE SPECIALISTI!

    Linia Push Sports a fost dezvoltata de o echipa de specialisti cu experienta in stransa colaborare cu sportivii si profesionistii din sport si ofera exact ceea ce isi doreste utilizatorul. Utilizarea eficienta a materialelor de inalta calitate are ca rezultat o linie de orteze/suport pentru sport cu design discret, subtiri si foarte confortabile. Atelele care sustin articulatiile in timpul antrenamentului si datorita designului lor subtire, sunt ideale pentru utilizarea in pantofii de antrenament si sub imbracamintea sport.

    Linia Push Sports a fost dezvoltata din mediul medical al Push Braces. Fiecare suport are o functie bine gandita. Acestea pot fi folosite fie atunci cand sunteti accidentat, fie ca preventie, fie in cazul unei suprasolicitari a unei articulatii.

  • Sidas

    Inca de la crearea companiei Sidas, marca franceza, aceasta a fost ghidata de importante valori: inovare, pasiune, performanta si implicare. Sidas creaza produse care sa ofere confort si performanta pentru fiecare picior, pentru orice fel de sport sau pentru fiecare zi. Aceasta dezvolta produse si tehnologii special create pentru a se adapta oricarui tip de picior si pentru orice fel de utilizare, fie sport de perfomarta, fie doar pentru simple plimbari in parc.

Aboneaza-te la newsletter,

iar noi vom agea grija sa fii primul care

primeste noutatile si promotiile noastre!

Nici un produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Platește