spacer home contact suport clienti cont nou recupereaza parola
ORTEZE
SUSTINATORI PLANTARI
MEDICINA SPORTIVA
CRIOTERAPIE TERAPIE RECE
APARATE ELECTROSTIMULARE COMPEX
GIMNASTICA MEDICALA RECUPERARE
ACCESORII ANTRENAMENT
DISPOZITIVE DE MERS
RECOVERY PUMP
Cosul de cumparaturi

ORTEZE

Avem o gama variata de orteze concepute pentru a trata diferitele leziuni si afectiuni la nivel musculo-scheletal. Colaboram cu cei mai buni producatori la nivel mondial, Donjoy, Aircast, DeRoyal, Mueller, Dr Med, MDH.

Coloana cervicala (Gat)
Va prezentam mai jos gama noastra de gulere cervicale indicate pentru torticolis, hernie cervicala, spondiloza cervicala, discopatie cervicala, fracturi de coloana cervicala sau alte dureri cervica
Orteze Umar
Orteze de umar concepute pentru imobilizare, post-operator, amelioarea durerilor dar si pentru stabilizarea umarului in activitati sportive .
Cot
Orteze mana
Avem o gama variata de orteze de mana concepute pentru luxatie, entorsa, fracturi la mana, poliartrita reumatoida, sindrom de tunel carpian, leziuni ale nervului radial, ulnar dar
Orteze si atele pentru degete
Gama variata de orteze si atele care sunt recomandate pentru diverse afectiuni la nivelul degetelor ( entorsa de deget, luxatia de deget, fractura de falanga , entorse si luxatii la police , etc )
lombostate, corsete medicale
Produsele se adreseaza unai game variate de afectiuni ale coloanei vertebrale cum ar fi : hernie de disc , discopatie lombara , cifoza ( " cocoasa " ) , fractura de coloana , spondilita anchilozanta , lombosciatica , durere de spate .
Cutia toracica
Produse pentru diferite afectiune ale toracelui ( cutie toracica ) cum ar fi : coaste fracturate, coaste fisurate , intinderi si contracturi la muschi intercostali ( junghi intercostal )
Abdomen
Avem in protofoliu centuri abdominale pentru eventratie si hernie abdominala .
Sold si coapsa
Orteze pentru sold , pantaloni de neopren si mansoane din neopren pentru diferite leziuni musculare la nivelul coapsei
Gamba
Avem gambiere care ofera compresie si caldura , acestea sunt recomandate pentru periostita si leziuni musculare ( intinderi , rupturi musculare la gamba ) .
Glezna si Picior
Glezniere , orteze de picior si glezna recomandate pentru entorsa de glezna, ruptura de tendon Achilian , fracturi la nivelul gleznei si piciorului , fasciita plantara , tendinita Achiliana .
PERNE ORTOPEDICE
O selectie de perne ortopedice conturate anatomic .